Testimonials Coaching

beeldcoachen 320-240

2018:

Coach traject Leerkracht speciaal onderwijs:

Ik vind Andrea zeer geschikt als coach, omdat:

Ze goed luistert.

Moeilijke vragen durft te stellen.

Een duidelijk doel voor ogen heeft.

Je op je gemak stelt.

Je het gevoel geeft dat zij er echt voor jou is.

 

Via beeldcoaching heb ik weer zicht gekregen op wat ik goed kan, het heeft mij uit een negatieve spiraal gekregen en nu sta ik weer met volle overtuiging in eigen kunnen voor de klas.

 

Maarten Klomp, leerkracht Auris-Rotsoord

 

 

2018:

Schoolleider VO t.a.v. verbetertraject:
Andrea is in staat om met haar coaching te komen bij waar het eigenlijk om gaat: wat doe je in de les, wat is het effect daarvan, hoe kun je het anders doen en hoe ga je dat oefenen. Ze zet hierbij verschillende vaardigheden in. Ze is beeldcoach en analyseert de beelden voor en met de docent. Ze coacht on the job door tijdens de les aanwijzingen te geven. Ze voert daarnaast coachingsgesprekken die over de drijfveren van de docent gaan om bij dieperliggende oorzaken te komen. Dit alles doet ze op rustige, bescheiden wijze waarbij ze goede adviezen geeft over wat het traject nodig heeft.

Joke Methorst,

 schoolleider Cals College Nieuwegein

 

 

2018:
Docent VO in deskundigheidsbevorderingstraject Didactisch coachen:
Andrea was mijn beeldcoach in het kader van het didactisch coachen traject op het Cals College. Inhoudelijk heb ik veel geleerd over het geven van allerlei vormen van feedback, op basis van de  analyses die we samen maakten van beeldfragmenten van mijn lessen. Ik vond het daarnaast heel prettig dat Andrea er altijd voor zorgde dat mogelijke onzekerheden (het is altijd spannend om jezelf in actie te zien op beeld) werden omgezet in positiviteit. Ik verliet de coachgesprekken altijd met een groter zelfvertrouwen en zin om verder te leren!

David van Alten, Promo-doc universiteit Utrecht en Cals college Nieuwegein.

 

 

2017:
Leerkracht PO: Coaching bij re-integratie (van een Burn-out).
Ik voelde mij na een periode van thuis zitten erg onzeker om weer te starten voor de groep en heb Andrea gevraagd om mij te coachen. Ik heb deze coaching als zeer prettig ervaren, voelde me veilig en had geen last van het filmen. Andrea heeft me weer teruggebracht naar waar ik voor stond en heb veel van haar geleerd. Ik heb de begeleiding zeer positief ervaren en op een open wijze feedback gekregen waar ik wat mee kon. Ook heeft Andrea me nieuwe inzichten meegegeven, ook op emotioneel gebied. Ik ben er sterker uitgekomen.
Andrea voelt goed aan waar het om gaat en speelt hier goed en professioneel op in. Bedankt voor de goede en fijne begeleiding.

Margreet Leguit

2016-2017:
Leerkracht PO beeldcoaching en ondersteuning bij werken met DIM:
M. van Aartsen:
Het was heel bijzonder om mijzelf in de groep bezig te zien: bezig met en voor de kinderen in mijn groep. Ik kan, weet en zie wie wat doet en nodig heeft om verder te komen. Ben altijd in de weer. Mijn leerlingen, daar draait het om.
Zien, wat ik zelf nodig heb om nog meer te kunnen genieten van wat de kinderen doen en kunnen, daar heb ik nooit over nagedacht. D.m.v. de videotraining heb ik mooie inzichten gekregen hoe ik mijn groepsmanagement kan effectueren waardoor alle lessen nu ontspannen gegeven worden.

Dank je wel!
Marina

Testimonials Trainingen

training ok

Deelnemers week training "Stadse Fratsen" augustus 2017:

"Voor mij was het een hele nuttige week vol met praktijk in een vriendelijke sfeer. Hartstikke bedankt voor alles ( ook voor de leuke fotos ).Ik hoop dat we in de toekomst nog weer eens mogen  (samen)werken. "

"Een volle maar leerzame cursus! Veel handvatten voor aanpak, veel verschillende leermomenten, meer zelfvertrouwen..top!"

Deelnemers workshop Masterclass lesgeven september 2016:

“De middag is goed besteed geweest.
Veel zaken waren wel wat weggezakt, maar nu is mijn neus weer op de feiten gedrukt.
Reflecteren blijft lastig maar is wel nuttig.
Ik ga zeker werken met mijn leerdoel.
De middag is ontspannen gegeven.”
Annette.

“Een heel inspirerende en leuke masterclass. Toch een eye-opener.
Ga vooral zo door!”
Antoinette.

“De wijze van presenteren en de aandacht voor de cursisten vond ik heel positief en professioneel.
Rustpunt is vooral het observeren/evalueren van docentgedrag op de video.
Dank!”
Marita.